MENIU
MENIU: ALTE PAGINI

CONFIDENTIALITATE

Beznea Neaga Persoana Fizica Autorizata cu sediul in Ploiesti, Prahova, str. Rapsodiei, nr. 10, bl. 140, sc. B, et. 3, ap. 34, inregistrata la Oficiul Comertului de pe langa Tribunalul Prahova sub numarul F29/1060/2014, avand codul de identificare fiscala 33444638, operatorul magazinului online Onore.ro, declara ca toate datele personale sunt considerate strict confidentiale si sunt tratate in conformitate cu legile in vigoare in domeniul protectiei datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor dumneavoastra personale este o prioritate pentru noi. In consecinta, acordam cea mai mare atentie datelor personale și protecției acestora. In cadrul acestor Principii ale prelucrării datelor cu caracter personal, dorim sa va informam ce date personale colectam despre dumneavoastra si cum le folosim în continuare.

 

I.   DATELE CU CARACTER PERSONAL SI PRELUCRAREA ACESTORA

1.  Categorii de date cu caracter personal

Colectam informatii diverse, in functie de ce servicii din oferta noastra alegeti sa utilizati.

In cazul in care cumparați de la noi, colectam:

  • Numele si datele de contact. Numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa postala, adresa de facturare, numarul de telefon si detaliile bancare privind facturarea;
  • Datele demografice. Informațiile privind sexul, data nasterii, tara si limba preferata;
  • Datele care apar pe durata existenței contractului – produsele achiziționate, segmentul clientului, volumul serviciilor prestate;

Daca va abonati la mesajele noastre de marketing, colectam:

  • Numele si datele de contact, adresa de e-mail;
  • Date demografice - țara, informații privind sexul.

In plus, procesam urmatoarele date personale:

  • Detalii din mesajele dintre Onore si client;
  • Inregistrarile camerelor de luat vederi din magazinul Onore;
  • Inregistrari despre comportamentul pe paginile Web administrate de Onore.

2.  Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal:

Furnizarea de servicii si imbunatatirea acestora. Pentru a putea presta si imbunatati serviciile oferite spre satisfactia dvs., procesam datele dvs. personale. Mai exact, acestea includ:

  • Procesarea comenzilor de produse sau servicii, comandate fie prin pagina noastra Web, fie prin linia telefonica pentru clienti. Aici, motivul juridic este ca datele sunt indispensabile pentru executarea contractului de cumparare iar unele informatii sunt indispensabile pentru indeplinirea obligatiilor legale (de exemplu, documentele contabile).
  • Notificarea privind disponibilitatea produselor. In cazul in care solicitati monitorizarea disponibilitatii unui articol, procesam datele dvs. personale pe baza acordului dvs.
  • Serviciul de asistenta clienti. Pentru a oferi servicii clienților si a elimina eventualele probleme in executarea contractului de vanzare, procesam datele personale in baza necesitatii respectarii acestor contracte.
  • Comunicarea. Utilizam datele colectate in scopul comunicarii cu dvs. intr-un mod personalizat. De exemplu, va putem contacta prin telefon, prin e-mail sau prin alte mijloace, pentru a va reaminti ca aveti produse in cosul de cumparaturi on-line, pentru a va ajuta sa finalizati comanda, pentru a va comunica starea curenta a cererii, a comenzii sau a reclamației dvs. sau pentru a obține informatii suplimentare.
  • Imbunatatirea serviciilor. Folosim datele pentru imbunatatirea continua a serviciilor si a sistemelor noastre, inclusiv pentru a adauga functii noi si, totodata, pentru a lua decizii informate, folosind analiza totala si business intelligence, toate bazate pe interesul nostru legitim, derivat din libertatea de afaceri si din nevoia de a imbunatati serviciile prestate, pentru menținerea competitivitatii. Pentru a asigura protectia adecvata a drepturilor si a intereselor dvs., vom folosi date personale anonimizate in vederea imbunatatirii serviciilor.
  • Protectie, securitate si solutionarea disputelor. Putem prelucra datele si dintr-un interes legitim, care consta in a asigura protectia si securitatea sistemelor si a clientilor nostri, pentru prevenirea si detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor si implementarea acordurilor noastre , pe baza interesului legitim.
  • Inregistrarile camerelor de luat vederi. Onore  amplaseaza camere de luat vederi in magazinul  detinut, pentru a-și proteja interesele legitime.

Oferte de marketing

  • Scrisoarea informativa trimisa prin e-mail (comunicari comerciale)

Va trimitem comunicari comerciale referitoare la produse similare celor cumparate.

Aveti intotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicari comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail.

In cazul dezabonarii de la mesajele comerciale, nu vom mai utiliza datele dvs. electronice de contact in aceste scopuri. Vom reincepe utilizarea acestora doar daca va inscrieti sau daca le solicitati in mod expres.

Ofertele de marketing afisate pot fi selectate pe baza altor informatii dobandite despre dvs. in decursul timpului, plecand de la informatiile de contact, de la informatiile demografice, de la produsele preferate si de la datele privind utilizarea produselor si a paginii noastre Web (cookies, adresa IP, informatii furnizate de browser-ul dvs., clicuri, mesajele comerciale afisate, produsele vizitate). Prelucrarea nu este complet automatizata, intrucat aceasta ar avea efecte juridice pentru dvs.

Daca nu sunteti clientul nostru, procesam datele pe baza acordului dvs.

Aveti dreptul sa obiectati oricand si gratuit fata de o astfel de prelucrare. Datele de contact sunt furnizate la sfarsitul acestui document.

  • Prelucrarea cookie-urilor din paginile Web operate de Onore.ro

In cazul in care activati cookies in browser, procesam inregistrarile comportamentului din cookies-urile plasate pe pagina Web operata de Onore, in scopul asigurarii unei functionalitati mai bune a paginii Web Onore si in scopurile reclamelor pe internet ale Onore. Puteti gasi mai multe informatii intr-un capitol separat al acestui document.

3.  Transferul datelor personale către terți

Informatiile dvs. personale vor fi transmise unor terti sau vor fi intermediate altfel, numai in cazul in care este necesar pentru indeplinirea contractului de vanzare, pe baza unui interes legitim sau daca v-ati exprimat in prealabil acordul.

a) filialelor si companiilor procesoare, pentru indeplinirea contractului de vanzare, in vederea executarii proceselor si a practicilor interne;

b) companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plata pentru procesarea platilor si bancilor, pe baza comenzii dvs., in vederea executarii contractului de vanzare;

c) companiilor de transport, in scopul livrarii produselor sau a serviciilor comandate de dvs. si al solutionarii reclamatiilor, inclusiv rezilierea contractului;

d) partenerilor nostri in programele de fidelitate pentru care optati;

e) altor furnizori de servicii, tertilor implicati in prelucrarea datelor;

f) tertilor, de exemplu procurorilor si tribunalelor, in scopul recuperarii sau al incheierii oricarui contract cu dvs.;

g) autoritatilor publice (de exemplu, politiei);

h) tertilor care efectueaza sondaje printre clienti;

In cazul in care un tert foloseste datele in contextul interesului sau legitim, administratorul nu isi asuma aceasta responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor si ale persoanelor relevante.

II.   SECURITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI DURATA STOCARII ACESTORA

1.  Securitatea datelor personale

a) Datele dumneavoastra se transmit in forma criptata. Vom folosi sistemul de codificare SSL (secure socket layer). Securizam pagina noastra Web si celelalte sisteme, prin masuri tehnice si organizatorice impotriva pierderii si a distrugerii datelor dvs., impotriva accesarii acestora de catre persoane neautorizate, a modificarii sau a difuzarii acestora.

b) Solicitam prelucratorilor de date cu care colaboram sa dovedeasca concordanta sistemelor lor cu regulamentul GDPR.

c) Accesul la contul dvs. de client este posibil numai dupa introducerea parolei personale. In acest context, am dori sa va atentionam ca este absolut necesar sa nu divulgati datele dumneavoastra de acces unor terte persoane, iar, dupa incheierea sesiunii dvs. in contul de client, sa inchideti intotdeauna fereastra browser-ului, in special in cazul in care folositi computerul in comun cu alti utilizatori. Onore nu isi asuma responsabilitatea abuzurilor in privinta unor parole folosite, cu exceptia cazului in care situatia a fost cauzata direct de catre Onore.

2.  Timpul de procesare

Procesam si stocam datele cu caracter personal:

  • pe o perioada absolut necesara pentru a asigura toate drepturile si obligatiile care rezulta din contractul de vanzare, mai precis pe durata comenzii si a perioadei de garantie;
  • timp de 1 an dupa sfarsitul perioadei de garantie, pentru rezolvarea posibilelor dispute;
  • pe durata cat Onore, in calitate de administrator, este obligat sa pastreze informatiile, in conformitate cu reglementarile juridice generale. Documentele contabile, de exemplu facturile emise de Onore, sunt arhivate conform legii, pe o perioada de 10 ani de la emiterea acestora.
  • acordul pentru notificarea privind disponibilitatea marfurilor ramane in vigoare pe termenul disponibilitatii informatiilor trimise, dar nu mai mult de o perioada de 1 an sau pana la revocarea acestuia;
  • acordul privind ofertele de marketing este valabil timp de 4 ani sau pana la revocarea acestuia;
  • inregistrarile camerelor de luat vederi din magazinul Onore sunt procesate pe o durata de 90 de zile de la data efectuarii inregistrarii CCTV.

In celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrarii sau este dictat de reglementarile privind protectia datelor personale.

III.   DREPTURILE SUBIECTILOR DATELOR

a) In cazul in care procesam datele dvs. personale, puteti solicita gratuit informatii privind prelucrarea datelor personale proprii.

b) In cazul in care credeti ca prelucrarea datelor personale nu respecta protectia datelor dvs. personale si contravine reglementarilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, puteti cere explicatii, puteti solicita inlaturarea situatiei astfel aparute si, mai ales, puteti cere corectarea, completarea, stergerea sau blocarea datelor cu caracter personal.

c) Daca doriti sa va exercitati drepturile, contactati responsabilul cu protectia datelor la adresa de e-mail contact@onore.ro. De asemenea, puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

d) Acordul dvs. privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricand doriti. Daca va retrageti acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi sterse sau anonimizate; aceste masuri nu afecteaza insa datele personale necesare pentru ca Onore sa-si poata indeplini obligatiile legale (de exemplu executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc si atunci cand acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau in cazul in care stocarea datelor dvs. este inadmisibila, din alte motive prevazute de legislatie.

 

IV. UTILIZAREA COOKIE-URILOR

Onore.ro utilizeaza cookie-uri. Informatiile prezentate in continuare au scopul de a aduce la cunostinta utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea si administrarea cookie-urilor utilizate de site-ul nostru. In cazul in care aveti nevoie de mai multe informatii si ele nu se regasesc mai jos, ne puteti contacta oricand la adresa contact@onore.ro.

Acest website foloseste cookie-uri proprii si de la terti pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.

In ceea ce numim "web 2.0", cookie-urile joaca un rol important in facilitarea accesului si livrarii multiplelor servicii de care utilizatorul se bucura pe internet, cum ar fi:

a) personalizarea anumitor setari precum: limba in care este vizualizat un site, moneda in care se exprima anumite preturi sau tarife, pastrarea optiunilor pentru diverse produse (masuri, alte detalii etc.) in cosul de cumparaturi (si memorarea acestor optiuni), generandu-se astfel flexibilitatea "cosului de cumparaturi";

b) cookie-urile ofera detinatorilor de site-uri un feedback valoros asupra modului cum sunt utilizate site-urile lor de catre utilizatori, astfel incat sa le poata face si mai eficiente si mai accesibile pentru utilizatori;

c) permit aplicatiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri sa fie incluse intr-un anumit site pentru a crea o experienta de navigare mai valoroasa, mai utila si mai placuta.

 

V. DEFINITIA SI CLASIFICAREA COOKIE-URILOR

Un "internet cookie" (termen cunoscut si ca "browser cookie" sau "HTTP cookie" sau pur si simplu "cookie") este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitara emisa de catre un web-server unui browser si este complet "pasiv" (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-drive-ul utilizatorului).

Un cookie este format din 2 parti: numele si continutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul il poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se intoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv. Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Exista 2 categorii mari de cookie-uri:

a) cookie-urile de sesiune - acestea sunt stocate temporar in dosarul de cookie-uri al browserului web pentru ca acesta sa le memoreze pana cand utilizatorul iese de pe web-siteul respectiv sau inchide fereastra browserului (ex: in momentul logarii/delogarii pe un cont de webmail sau pe retele de socializare);

b) cookie-urile persistente - acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament (si, in general, depinde de durata de viata prestabilita pentru cookie); cookie-urile persistente le includ si pe cele plasate de un alt website decat cel pe care il viziteaza utilizatorul la momentul respectiv, cunoscute sub numele de “third party cookies” (cookie-uri plasate de terti) care pot fi folosite in mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel incat sa fie livrata publicitate cat mai relevanta pentru utilizatori.

 

VI. AVANTAJELE COOKIE-URILOR

Un cookie contine informatii care fac legatura intre un web-browser (utilizatorul) si un web-server anume (website-ul). Daca un browser acceseaza acel web-server din nou, acesta poate citi informatia deja stocata si reactiona in consecinta. Cookie-urile asigura userilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile multor website-uri pentru a oferi servicii confortabile utilizatorillor (ex.: preferintele in materie de confidentialitate online, optiunile privind limba site-ului, cosuri de cumparaturi sau publicitatea relevanta).

 

VII. SECURITATEA COOKIE-URILOR

Cookie-urile nu sunt virusi. Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate si nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi. Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site, cat si pe mai multe alte siteuri, cookie-urile pot fi folosite ca o forma de spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware. In general, browser-ele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookie-urile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau o persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie-uri pot fi interceptate. Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea wifi nesecurizata). Alte atacuri bazate pe cookie-uri implica setari gresite ale cookie-urilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browser-ele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri folosesc cookie-uri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor poate avea ca urmare incapacitatea de a accesa anumite site-uri.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in "optiuni" sau in meniul de "preferinte" al browser-ului tau.

 

VIII. CONTACT

Daca aveti intrebari legate de prelucrarea datelor dvs. personale de catre noi sau doriti sa utilizati drepturile care rezulta din GDPR, utilizati formularul de contact (consultati aici https://onore.ro/#contact) sau scrieti direct la Responsabilul pentru Protectia Datelor: contact@onore.ro.

DE CE ONORE

5 ani experienta
10 parteneri loiali
4494 accesorii livrate
2719 clienti multumiti
Vezi toate recenziile
Produsele comandate sunt de calitate si au ajuns in conditii foarte bune Colaborarea cu echipa ONORE a fost foarte buna vezi comentariu
Damian Cristian Comanda #883 din 08.09.2018
Foarte multumiti de papioane, calitate si libraire. Recomand cu drag! vezi comentariu
Georgiana Olaru Comanda #792 din 26.08.2018

Papioanele sunt de o calitate foarte buna! Recomand cu drag!

vezi comentariu
Liteanu Maria Comanda #665 din 17.08.2018

Papionul din lemn comandat la Onore este superb. Coletul a sosit la timp iar ambalajul si prezentarea accesoriului a fost o adevarata surpriza. Sotul este incantat de papionul special si deja reprezinta cireasa de pe tort la tinuta aleasa pentru nunta de anul acesta. Recomand!

vezi comentariu
Oana Maria Stefan Comanda #715 din 16.08.2018

Produsele comandate arată extraordinar, calitatea lor este foarte bună, iar modul de ambalare și distribuire este foarte draguț.

vezi comentariu
Irina Comanda #533 din 20.06.2018
Extraordinar de frumoase si calitative! Recomand! 5* vezi comentariu
Daniela Stancu Comanda #510 din 08.06.2018

Livrare prompta, ambalare deosebita, produse care arata ca in poze, culorile sunt exact la fel. Calitatea materialelor si lucratura sunt extrem de bune, cusaturile sunt atent realizate, papioanele au un sistem reglabil usor de folosit! Mi-au placut mult cravatele de matase, sunt tare fine, iar modelele sunt frumos colorate, moderne.

vezi comentariu
Popa Cornelia Crina Comanda #456 din 24.05.2018

Din păcate deși comanda a ajuns în Cluj miercurea la ora 8 dimineața, mi-a fost livrata abia vineri după masă în urma unei sesizări făcute la curier, iar cutia de carton a produsului a fost lovită la colțuri. Probabil, nu este vina producătorului, ci a curierului, însă sunt dezamăgită. In plus, nu înțeleg de ce nu pot plasa o recenzie fara sa anexez o poză a produsului întrucât nu îl mai dețin; l-am făcut cadou.

vezi comentariu
Rodina Bianca Comanda #454 din 22.05.2018

Sunt foarte mulțumită de produsul primit! Comanda a sosit foarte repede, la data aproximată în comandă, iar produsul corespunde în totalitate imaginii de pe site.

vezi comentariu
Cuțic Alisa Raluca Comanda #272 din 27.03.2018

Solicitudine, seriozitate, corectitudine. Multumesc frumos!

vezi comentariu
Rotariu Gheorghe Comanda #251 din 16.03.2018
Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostri pentru a-ti oferi experiente deosebite, pentru a analiza traficul si modul de utilizare si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegi sa continui utilizarea website-ului nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.
DA, sunt de acord! Nu sunt de acord